Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inför allsvenskan

27 februari, 2020 @ 08:00 - 17:00

På söndag spelar alla våra tre lag i allsvenskan.
Förstalaget möter Oves SK i Lund, matchen startar 10:30. Oves SK flyttades i fjol upp från division två och har överraskat positivt och ligger tvåa i serien, inför säsongen hade klubben mat målsättningen att hänga kvar. Det finns ett par starka spelare som tidigare spelat för Eslöv som Daniel Jogstad, Kristian Glans och Leif Lindkvist de flesta i klubben tycks vara lundabor som vill spela i en mindre klubb med avslappnad stämning. Högst rankad är Linus Olsson före Alexei Zakharov, bäste poängplockare är Kristian Glans med 3½ av 4. Oves SK har en blogg som kan läsas här. Matchen kan följas här.
Om HASK spelar oavgjort så är seriesegern säkrad.
Andralaget möter IFK Hindås på hemmaplan. IFK Hindås har förutom schack också har fotbollsverksamhet, tidigare har föreningen också haft bordtennis, orientering och friidrott på programmet. Hindås ligger tre mil öster om Göteborg i Härryda kommun. I schacksammanhang är IFK Hindås kanske är mest känd för sin juniorverksamhet och flera juniorer har också spelat högt upp i IFK Hindås lag. Det unga laget som debuterar i division två har vunnit två matcher och hänger kvar om man slår Varberg i sista matchen. Läs mer om IFK Hindås schacksektion här. Följ matchen här. Bord ett kommer att livesändas här. HASK två behöver vinna för att behålla serieledningen.
Tredjelaget möter Landskrona SK på hemmaplan. Av alla motståndarlag är utan tvekan Landskrona det lag vi spelat mest mot under årens lopp. Landskrona spelade förra säsongen i division två och lär bli en hård nöt att knäcka för lag tre. På toppborden har Landskrona två av seriens bästa spelare i Mikael Svensson och Alexander Johansson, Johansson har kommit tillbaka till spelbrädet efter ett par års uppehåll. Ett annat intressant namn i laguppställningen är dövlandslagsspelaren Martin Andersen. Landskrona SK hemsida hittar du här. Följ matchen här.

Detaljer

Datum:
27 februari, 2020
Tid:
08:00 - 17:00