2 svar på ”Livesänt parti: HASK II – IFK Hindås

  1. Vilket år spelades den här matchen mellan Sandström och Semecesen? I år 2020 har det ju inte varit den 1 mars ännu

  2. Sandström – Semcesen spelades den i Allsvenskans rond 4 (rond 4 står det ju också på livesidan) den 12 januari. Rubriken på sidan antyder också att det gäller allsvenskan säsongen 19-20. Det livesända partiet den 1 mars dyker upp där på den sidan ca 10.50 på Söndag.
    Jag kan ju inte lägga in namn på spelarna innan laguppställningarna är kända. Likaså så kan jag inte börja livesända innan partiet är igång.

    De partierna som vi livesänder ifrån Allsvenskan säsongen 19-20 har vi på den sidan. Senast livesända parti syns. För att byta rond och parti klicka ”Allsv 19-20” ovanför spelarnamnen. Rond 3 är ett testparti är kanske bäst att nämna då, och att Sylvan – Bergner egentligen ska vara Rond 2 (står som rond 1), jag slarvade.

    I de ronderna som är utan partier har vi helt enkelt inte livesänt nåt parti.

Kommentarer är stängda.