Info om långparti KM

Långparti KM för seniorer, juniorer med tävlingsvana kan också delta, startar tisdagen den 21 september kl 19.00. Inför denna första rond var gärna på plats senast 18:50. Betänketiden kommer att vara 90 minuter + 30 sekunders increment per drag ifrån drag 1.

Planen är att spela en berger turnering (alla möter alla) så räkna med att det blir spel cirka 9-11 tisdagar framåt med start ifrån den 21:a september. Om man inte kan nån tisdag så ska det väl kunna gå att flytta sitt parti om man kommer överens med sin motståndare och man meddelar tävlingsledningen (Eric Nordin & Stefan Håkansson ?).

Man kan anmäla sig till tävlingen via en webbanmälan, https://member.schack.se/turnering/2590/anmalan eller till Stefan Håkansson: stefan(at)hask.nu

Vilka som har anmält sig kan man se på följande webbsida: https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=9239På den sidan kommer man även kunna se lottning och resultat när tävlingen har startat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.