HASK – Farsta SK 3½-4½

Det blev en knapp förlust mot Farsta SK i andra ronden av superettan. Innan matchen hade vi förhoppningar om att vinna speciellt som Farsta bara kom med sju spelare. Det visade sig att de många år som Farsta spelat i elitserien har givit en skarphet som HASK saknade i den här matchen. Det blir att ta nya tag borta mot Örgryte SK den 29:e januari. Observera att förstalaget har annan speldag än lag två och tre.
Analys
En vinst och en förlust för förstalaget är ett bra resultat. Med en vinst i nästa match mot Örgryte kan vi hänga på topplagen. Som nyuppflyttade är det viktigast att hänga kvar och då måste HASK antagligen ta runt åtta poäng. Likt HASK II måste förstalaget ha tre lag efter sig för att säkra en plats i serien till nästa år. Tabellen finns här. Alla partier, i en pgn-fil, ifrån HASK 1’s rond 1-2 matcher hittar du här.