Superettan och division III i helgen

I helgen tjuvstartar allsvenskan med spel i tre av tjugotvå divisioner. Det blir spel i elitserien, superettan och division III grupp 8, därmed spelar HASK I i superettan och HASK III i division III:8.

Superettan
I helgen spelar HASK ett sammandrag i Stockholm med matcher mot SK Rockaden II, Schack 08 och SS Luleå.

SK Rockaden slutade tvåa i förra årets superetta men fick som andralag inte gå upp till elitserien. I fjol vann SK Rockaden med 5-3 mot HASK. Stockholmarna har ett jämt lag så HASK behöver hålla jämna steg på slutborden. SK Rockaden gäller som favoriter.
SK Rockaden, Sthlm II – Helsingborgs ASK (fredag 18:00) matchen kan följas här.

Schack 08 från Norrköping blandade bra med tveksamma insatser i fjol. Till slut blev det en sjunde plats i superettan efter bland annat en förlust mot HASK med 6-2. Schack 08 saknar ett par starka spelare som var med i fjol. HASK får gälla som favoriter.
Helsingborgs ASK – Schack 08, Norrköping (lördag 14:00) matchen kan följas här.

SS Luleå är superettans joker. Kommer Norrbottningarna med sina kanoner Haik M. Martirosyan och Shant Sargsyan så lär det bli otroligt tufft för HASK utan dessa har vi säkert bra chanser. 
SS Luleå – Helsingborgs ASK (söndag 10:00) matchen kan följas här.

Division 3:8
En serie med tio lag, därför får alla lag spela nio matcher. Landskrona SK och Kristianstads SK får gälla som seriefavoriter. Helsingborgs ASK III inleder hemma mot Limhamns SK IV. Våra juniorer är på frammatch så även om Limhamn är favoriter så får Malmöborna se upp.
Helsingborgs ASK III – Limhamns SK IV (söndag 10:30) matchen kan följas här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.