Kronborg Open 2019

Ett stort gäng nordvästskåningar spelade Kronborg Open 2019 i helgen, med bra placeringar för alla NvSSFare.

Deltagare från vänster: Ted Sandbech (Klippans SK), Leif Bohman (Klippans SK), Cai Jussila (HASK), Staffan Thomasson (HASK), CM Anders Nilsson (HASK), Stefan Håkansson (HASK), Daniel Mena (HASK), Idris Amin (HASK) och Lars Persson (Skromberga). Sittande från vänster: Filip Jonsson besökte tävlingen (HASK), Sakarias Jussila (HASK) och Isam Kayyali (HASK). Foto: Bjarne Eiholt (Skakklubben K41)

Separat foto: Patrik Nilsson (HASK).  Foto: Lars OA Hedlund

Idris Amin (HASK), Leif Bohman (Klippan SK) och Daniel Mena (HASK) placerade sig tvåa i sina respektive grupper och allra bäst gick det för vår nya junior Isam Kayyali (HASK) som genomförde tävlingen helt utan förlust! 

René Weichsel och Idris Amin HASK  Foto:CJ

René Weichsel och Leif Bohman Klippan SK  Foto:CJ

René Weichsel och Daniel Mena HASK           Foto:CJ

René Weichsel och Isam Kayyali HASK  Foto:CJ

Fler bilder och resultat finner du även på organiserande klubben Helsingørs Skakklubbs hemsida eller bildspel från prisutdelningen här!