Musikalen Chess – endast i Helsingborg!

Nästa år blir det mycket schack i Helsingborg!   

Vi kommer att ha mycket schack nästa sommar med Schack4an under både vår och sommar, vi har Schack SM i Helsingborg 26 juni – 5 juli och dessutom kommer den svenska varianten av musikalen Chess att sättas upp på Helsingborgs arena från 5 juni – 12 juli. Originalversion av detta sattes upp på Cirkus i Stockholm 2002 och nu ska samma musikal sättas upp enbart i Helsingborg – med ett Schack-SM mitt i!
Än så länge är inte ensemblen fastsatt – Loa Falkman är dock klar i rollen som den ryske spelarens KGB-övervakare Molokov –  men auditionturnén genom landet påbörjas nu i oktober och förhoppningsvis blir det fantastiska artister!

Du som HASKare kan redan nu fixa biljetter här!
(Ja, det fungerar även för icke-HASKare!)