Skromberga mellandagsturnering

Vinnaren Anders Nilsson samtalar med Idris och Hoger under Skromberga mellandagsturneringen. Foto: Eric Nordin

Den klassiska mellandagsturneringen arrangerades för 47:e gången av Skromberga ASS. Tävlingen spelades för första gången på Ekebygården, kanske inte lika praktisk men mysigare och med mer julstämning än den tidigare lokalen. HASK var största klubb med sju startande av totalt 47 startande. Alla sju nordvästskånska klubbar var representerade liksom sju andra klubbar.
HASK hade en fin tävling med två spelare på pallen. Anders Nilsson vann till slut ganska klart med sju av åtta. Anders blev obesegrad och den andra remin var ett kort parti i slutronden. Tvåa slutade stormästaren Stellan Brynell på sex poäng. Stefan Håkansson tog en fin tredjeplats som delades med William Johansson från LASK. Stefan tog, liksom Brynell, sex poäng men hade en kvalitetspoäng mindre än Brynell. HASKs junior Vijay Balaji visade upp moget spel och samlade ihop 5½ vilket gav en delad sjunde plats. Hoger Mohamed tog 4½, Anders Hansen och Idris Amin tog 4 och Eric Nordin 3½. Hela slutresultatet finns här.