En tuff match mot Kålltorp.

HASK II fick kliva upp tidigt för att ta sig till Göteborg och spela mot Kålltorps SS. Efter att några av våra toppspelare norpats av förstalaget fick debutanterna Erik Lundström och Elliot Erhagen hopp in på slutborden. Resan upp gick bra och vi var l matchlokalen i god tid. Flera av våra spelare han värma upp med lite fotbollsspel. Matchen spelades i en 1700-tals hus som gjorts om till fritidsgård, bra med plats och utmärkt fika.
Kålltorp ligger sist i tabellen men kom med nästa bästa tänkbara lag medan HASK är ett topplag men vi saknade flera spelare. Det borde bli en jämn match och det blev det också.
Alla matcherna blev hårda utom Hoger som vann en fallseger på cirka en timme. Den segern kändes riktigt viktigt för jag tyckte vi hade några tveksamma öppningar, själv var jag en av de som stod klart tveksamt. Erik L byte av till ett bondeslutspel med lika bönder och remi togs. När min motståndare gjorde en grov miss och Idris tog över allt mer i sitt parti kändes det som matchen höll på att vända. Eliot vände en dålig ställning och stod bättre när remi tog medan. Valle pressade men han hittade inte riktigt rätt och det blev remi. Daniel J förlorade efter att ha kämpat länge och väl i en dålig ställning. Marcus K spelade ett riktigt långparti kunde till slut fastställa segern till 2½-5½ vilket var kanske lite i överkant men segern var rättvis. Medan vi väntade på Marcus kunde vi glädja oss åt förstalagets storseger och när vi tröttnat på och vänta och kört med första bilen kom beskedet att tredjelagets tog poäng mot Engelholm. En riktigt bar helg för HASK. Nu väntar två hemmamatcher närmast mot Varberg innan vi avslutar borta mot Halmstad-Harplinge. Resultaten finns här.