Helsingborg mot två Malmölag i allskånskan

På söndag är det rond i allskånskan.
Förstalaget spelar borta mot Malmö AS. Båda lagen har fyra av sex poäng och är med i kampen om seriesegern. Mas har slagit Eslöv och Lunds ASK men förlorat mot Limhamns SK. Mas blev förra vecka Skånska mästare i blixt-lag bland annat efter att slagit HASK med 3-1, lagen möts även nästa vecka då i allsvenskan. Matchen kan följas här. Tabellen finns här.
Andralaget spelar hemma mot Kristinebergs SK. För lag två är det här sista chansen att undvika sistaplatsen i serien. Förutom lagledaren Markus Rörlien har Kristineberg gått runt på många olika spelare. Intressanta namn som spelat för Kristineberg i allskånskan är Lorik Sadiku som är en av Skånes bästa kadetter och unga löftet Guanbo Cong som vann yngsta klassen i skol-SM. Matchen kan följas här. Tabellen finns här.