Följ allsvenskan

Förstalaget spelar borta mot Malmö AS, matchen börjar klockan 11:00. Det blir tredje helgen i rad vi möter MAS, det blev förluster för HASK i Skåne-blixten och i allskånskan. I allsvenskan har dock HASK fyra raka segrar och med en seger i mot MAS är kvalplatsen nära. MAS blir dock en tuff nöt att knäcka, laget ligger tvåa i serien efter tre klara segrar mot LASK II, SK Mumien och Oves SK och en klar förlust mot Limhamns SK II. MAS har ett jämt lag med ett lag både i ranking och när det gäller poängplockande. Matchen kan finns här. Tabellen finns här.
Andralaget har haft en överraskande bra säsong och laget är fortfarande med i toppstriden, nu väntar Varbergs SK på hemmaplan. Varberg är ett mittenlag som spelat fyra jämna matcher en vinst, en oavgjord och två förluster. Varberg är en liten klubb och är starkt beroende av att man får med sina starka ordinarie spelare. Matchen kan finns här. Tabellen finns här.
Tredjelaget har frirond. Tabellen och övriga lags resultat finns här.