HASK kvalar till superettan på hemmaplan efter 7-1 seger

Förstalaget besegrade Oves SK med 7-1 i Lund. Det var en klar seger med stora siffror. Segern gör att vi vinner serien, dessutom är det nu klart att vi får kvalmatchen till superettan på hemmaplan. Individuella resultat här. Tabellen finns här.
Andralaget vann med 6-2 hemma mot IFK Hindås. Resultatet speglade styrkan på lagen bra. Vi fick hjälp av Mark som spelade oavgjort med Manhem III. En seger i sista matchen och vi vinner serien. Individuella resultat här. Tabellen finns här.
Tredjelaget förlorade hemma mot Landskrona med 3-5. Det var en hård match där Landskrona avgjorde på toppborden. Återigen gladde våra juniorer med två segrar. Tredjelaget ligger sexa i tabellen. Individuella resultat här. Tabellen finns här.

4 svar på ”HASK kvalar till superettan på hemmaplan efter 7-1 seger

 1. Så j-kla underbart! Nu gäller det bara att knyta ihop säcken den 29 mars.

 2. Hej alla,
  Caj, Se min kommentar på NVSSFs första sida kopplat till bästa DIV I lag (matchpoäng samt partipoäng).
  Mvh
  Anders
  Ps: notera att man tidigare spelade fler matcher i DIV I.
  9 istället för 7. Men det var länge sedan.

Kommentarer är stängda.