Juniorserien på Olympiaskolan

På lördag så spelas finalen i juniorserien och alla matcher spelas i Olympiaskolans matsal. Alla matcher börjar klockan 10:30.
I division ett spelar Lunds ASK mot Limhamns SK och vinnaren blir Skånska mästare. Helsingborgs ASK möter En Passant och vid seger kan det bli en tredjeplats, det är dock jämt och HASK kan åka ut om allt går fel. Tabell och alla matcher finns här. Matchen HASK mot En Passant kan följas här.
I division två får både HASK två och tre tufft motstånd. HASK två möter ledande Eslövs SK medan lag tre möter tvåan Malmö AS. Vårt andralag har goda chanser på ett brons medan tredjelaget får kämpa för att hålla sig kvar över nedflyttningssträcket. Tabellen och alla matcher finns här. Eslövs SK – HASK två kan följas här. Malmö AS – HASK tre kan följas här.
I division tre spelar lag fyra mot Kristineberg SK. Kristineberg leder serien och har några riktigt lovande lag, det blir en tuff uppgift för lag fyra. HASK fyra kämpar för att hänga kvar i serien. Tabellen finns här. Matchen kan följas här.
I division fyra möter vårt femtelag Ystads SS och Kristineberg två. HASK fem ligger i mitten av tabellen efter en bra säsong. Det blir två hårda matcher för våra yngsta spelare. Matcherna i division fyra kan inte följas på nätet.
Dessutom finns det en nybörjarserie där HASK inte har något lag. Ta chansen och se framtidens stjärnspelare nu på lördag.