HASK slutade fyra i SCTB totalt

Det blev en något avslagen sista rond i Swedish Chess Team Battle, vår chans på uppflyttning var endast teoretisk och den fina sommarkvällen lockade säkert många. Några av våra bästa var inte med och flera andra lag hade färre spelare än vanligt. Det blev till slut en femte plats och en fjärdeplats totalt. Visby vann dagens omgång, antagligen den mest överlägsna segern i SCTB historia medan Uppsala vann division tre totalt. Båda dessa lag flyttas upp. Gambit och Arboga åkte ut. Alla dagens resultat finns här.
Nya lag i division tre blir Malmö AS och Trojanska Hästen (nedflyttade från division två) och Västerås SK II och Ervalla SS (uppflyttade från division fyra). 
Valle blev dagens bästa HASKare. Issam slog ett imponerande personligt rekord efter en mäktig spurt i slutronderna. Övriga topp åtta som räknades in i laget var Patrik, Filip, Ronny, Idris, Majed och Magnus. Två unga spelare, Robert Lupeskovic och Emil Duus, debuterade för HASK. Emil vann tidigt pjäs mot spanske IM Inigo Argandona Riveiro (Elo 2424) men det höll inte hela vägen.
Tack till alla som spelat, hemsidan återkommer om det blir en ny säsong med internerschack.