Juniorer imponerar i Chess Battle

HASK slutade på tredje plats i Swedish chess team battle division tre. Patrik tog mest med 43 poäng men i övrig var det våra unga spelare som bar fram vårt lag. Valle var näst bäst med 41 poäng. Majed (trea) och Elliot (fyra) spelade sina bästa turneringar. Majed spelade remi mot Joakim Nilsson (Uppsala) som turneringens bästa poängplockare. Övriga unga som slutade topp åtta var Issam (sjua) och Filip (åtta). Tabba (femma) och Stefan (sexa) räknades också in bland våra åtta bästa. Laget åtta bästa spelare räknas.
Vi hade glädjande tre debutanter i Cai, Sacke och Magnus Ljunggren (Klippans SK). Sacke gjorde en imponerande debut och var länge med i topp åtta. Stefan Lupeskovic och Linnea gjorde sina bästa insatser i Swedish chess team battle och slog nya personliga poängrekord.
Totalt vann Uppsala på 257 poäng före Kristineberg på 231 medan vi slutade trea på 224, Helsingborgs SS hamnade på sjätte plats med 185. Alla resultaten finns här. Nästa veckas turnering finns här.