Patrik slog klubbrekordet i SCTB

Trots att några av våra normalt sett bästa poängplockare saknades så slutade HASK på tredje plats i dagens rond av  Swedish Chess Team Battle. Förra vecka var det ungdomarna som ledde laget men idag var det gubbarna som dominerade. Patrik tog 51 poäng, det är nytt klubbrekord. Ronny gjorde en mycket stark debut, Anders Hansen, Magnus Ljunggren och Eric slog alla personliga poängrekord, alla fyra tog 24 poäng. Övriga som slutade topp åtta var Stefan Håkansson på 26 poäng och Valle och Tabba på 23 poäng. Daniel Mena debuterade i laget och Linnea slog sitt personliga poängrekord.
Dagens omgång vanns av Visby på 241 före Uppsala 226 medan HASK tog 219. Totalt efter två omgångar leder Uppsala på 22 matchpoäng före Kristineberg och HASK på 16 och Visby på 14. Alla dagens resultat finns här.