HASK tvåa i SCTB

Valentin, Majed och Filip inför SCTB Foto: Eric Nordin.

HASK startade med en fin andraplats i Swedish Chess Team Battle. Halva laget hade samlats på klubben medan andra halvan spelade hemifrån eller var man nu befann sig. Vi som träffades på klubben tyckte det var trevligt så vi kommer att fortsätta, kan man inte komma till klubben går det naturligtvis lika bra att spela från annan plats.
Dagens tävling vanns av Malmö AS på 299 före HASK på 261 och Trojanska Hästen på 247. Nykomlingen Ervalla SS fick en fin femteplats medan Kristineberg kan mycket bättre än sin sjätteplats. Nytt för denna säsong är att tio spelare räknas i stället för åtta, det gynnar oss med vår fina bredd. Det var många som spelade bra men hemsidan väljer att lyfta fram kvartetten: Patrik Nilsson som var näst bäst totalt med 50 poäng, Ronny Blomdahl och Eric Nordin slog personliga rekord med 27 respektive 25 poäng och knattespelaren Anirudh Nagaraja som debuterade med 8 poäng. Alla resultat finns här.