SCTB på klubben den 14 juni

Efter en veckas uppehåll är det nu tid för en ny säsong av Swedish Chess Team Battle och det firar vi med en sammankomst på schackklubben. Söndagen den 14 juni klockan 18:00 är det samling på schackklubben och spelet startar 18:15. Det är bara att ta med den dator, mobil eller surfplatta till klubben och spela hem segern till Helsingborg. Har du snuva, hosta eller feber stanna hemma. Tvätta händerna, handsprit finns på klubben. Kan du inte komma så spela hem och bidra till segern hemifrån. 
Nytt för den här säsongen är att det blir tio spelare som räknas istället för åtta, det blir därför ännu viktigare allt alla som kan spelar. Lagen vi möter är Kristineberg SCB, Eskilstuna SK, Helsingborgs Schacksällskap, Västerås SK II, Blekinge-Nordskåne-Alliansen, Malmö Allmänna Schackklubb, Linköpings ASS, Ervalla SS och Trojanska Hästen.  På söndag klockan 18:15 startar gäller det.

Så här deltar du.
1. Skapa en profil på lichess. Du måste fylla i för och efternamn i profilen. Det är gratis att spela på lichess.
2. Gå till Team HASKs hemsida på lichess och gå med i team HASK.
3. Gå in på turneringen och tryck delta här.