Söndag 21 juni klockan 18:15

Förra veckan så slutade HASK på en fin andraplats i Swedish Chess Team Battle. Alla som vill är välkomna att spela på klubblokalen, samling klocka 18:00 på söndag 21 juni eller spela via internet. Eftersom våra tio bästa spelare räknas så är det viktiga att många ställer upp. Det är alltid kul att se aktiva HASKare, förra veckan var vi största klubb i division tre och fjärde störst i alla serier. Kan du gissa vilka tre klubbar som hade fler deltagare? En ledtråd är att inget lag spelade i vår serie. Svaret finns i kommentaren.

Så här deltar du.
1. Skapa en profil på lichess. Du måste fylla i för och efternamn i profilen. Det är gratis att spela på lichess.
2. Gå till Team HASKs hemsida på lichess och gå med i team HASK.
3. Gå in på turneringen och tryck delta här.

Ett svar på ”Söndag 21 juni klockan 18:15

  1. Topp 6: Limhamn 23, Gävle 20, Västerås 17, HASK 16, Lunds ASK och Alingsås 14

Kommentarer är stängda.