HASK femma i blixt-ligan

Den nystartade blixt-ligan startade med två divisioner. HASK blev femma i division ett med 102 poäng, Limhamn vann med 134. Alla resultaten finns här. Från division två flyttas Manhem och Eskilstuna upp.

Filip Jonsson-Hampus Sörensen. Vad spelade vit? Lösning i kommentaren.

Det var roligt att vara tillbaka i toppdivisionen med stora namn som stormästarna Agrest och Brynell. Roligast från HASKs synvinkel var att Fredric debuterade och min fina 15 poäng. Han spelade två remier med IM Philip Lindgren å andra sida förlorade Fredric två gånger mot Cralos Törnberg. Filip tog också 15 poäng, han fick spela mot stormästare Agrest. När Agrest inte spelade benoni kom Filip fullt förståeligt  ur gängorna och förlorade i 13 drag. Filip fick en viss revansch när han besegrade Agrest starka klubbkamrat Hampus Sörensen. Övriga HASKare som räknades in i laget var: Patrik 14, Anders Hansen 13, Stefan Håkansson 13, Issam 12 Majed och Eric 10.  HASK-vänner kan spela eftersom medlemskap inte är ett krav. Viktor Lundberg tog chansen och spelade remi mot Emanuel Sundin, Sundin spelade i JSM-gruppen i fjol.

Ett svar på ”HASK femma i blixt-ligan

  1. Filip spelade 19. Txd5 ! om exd5 20. De6+ Kf8 21. Ld6+ med matt eller damförlust. Sörensen spelade De7 och förlorade snabbt,

Kommentarer är stängda.