HASK vann Swedish Rapid Team Battle

HASK debuterade i Swedish Rapid Team Battle division tre och det blev seger direkt. Det såg länge ut att bli en klar seger men Umeå akademiska spurtade stark, vi höll dock undan. Pallen blev HASK 71, Umeå akademiska 69 och Täby SK 50. Norrlänningarna var bättre på toppborden men vår jämnhet avgjorde. Alla resultaten finns här.
Bäste poängplockare blev Filip med 13 poäng. Det mest påfallande i resultatlistan är att HASKarna i till stor del håller i hop. Eric slutade 15:e med 10 poäng, sedan följde i tur och ordning 16 Magnus Ljunggren 10, 17 Ronny 9, 18  Issam 9, 19 Stefan Håkansson 8 och 20 Valle 7, siste man att räknas i laget Majed på 5. Daniel M tog 4 och blev bästa spelare utanför topp åtta i samtliga lag, ytterligare ett bevis på vår fina bredd. Om vi vinner nästa gång ska jag rita en glad streckgubbe till hemsidan.