HASK sjua i Blixt-ligan

Filip (vit) drar och vinner. Filip spelade 37. Tc8+ och vann efter 37. – Txc8 38. Txc8+ Lxc8 39. Df7#

Med flera ledande HASKare i möten blev det en omgång utan styrelsefolket. Det visade sig att det vanliga folket klarade sig bra utan ordförande och övriga styrelsen.
Flest poäng tog Anders Hansen och Filip med 20. Anders mötte mycket starkt motstånd hela kvällen och en seger mot kamraternas Ingvar Andreasson blev kvällens höjdpunkt.  Majed tog 17 poäng mot bra motstånd, bästa vinsten blev en seger mot Limhamns mångåriga elitseriespelare Osmani Penalver. Idris plockade imponerande 16 poäng. Både Issam och Lars fick möte IM-motstånd, båda förlorade men Issam besegrade Fredrik Lindgren och Lars vann mot Bengt-Ola Isetoft, två mycket starka spelare. Anirudh tog nio poäng mot vuxet motstånd, en mycket bra insats av en minior. Alla resultat finns här.