Onsdag klockan 19:15 SRTB

Efter ett uppehåll är det åter tid för snabbschack på nätet, Swedish Rapid Team Chess drar igång och HASK har gått upp till division två.
Det är 10 minuter + 2 sekunder per drag som gäller. Vi möter Kristallen, Södra SASS, Kristineberg SRCB, Team Pelaro Alingsås SS, SK Rockaden (Stockholm), Linköpings ASS, Stockholms Schacksällskap och Helsingborgs Schacksällskap. Alla HASKare är välkomna att delta. Medlemskap eller  sekundärmedlemskap krävs.
Så här deltar du.
1. Skapa en profil på lichess. Du måste fylla i för och efternamn i profilen.
2. Gå till Team HASKs hemsida och går med i team HASK.
3. På onsdagar 19.15 (Helst någon minut innan.) så går du in på Tävlingens hemsida och trycker på delta. Du spelar så många partier du hinner på två timmar, klubben åtta bästa spelare räknas. Betänketiden är 10 minuter + 2 sekunder/drag.