Succé för Scandic Helsingborg Nord Open September!

Tävlingen genomfördes på Scandic Helsingborg Nord och totalt var det 16 spelare fördelade på fyra grupper utifrån ranking. Komplett resultatlista finner du här. Tävlingen kommer dessutom att genomföras i oktober – dock med endast 1 rond på lördagen och 2 ronder på söndagen och anmälan hittar du här! 

Grupp IV:  Segrare blev blott 13-åriga Marius Schriever-Abeln, Harplinge SS-Halmstad med tre raka vinster!  
Grupp III:   Cajsa Lindberg, SS Kalmarunionen
Grupp II:   Vår egen Fredric Olsson med tre raka vinster!
Grupp I:  Alla fyra slutade på samma poäng, samma kvalitet och vi tvingades avgöra gruppen i enlighet med SSF:s särskiljningsregler §7.2.2.  Efter all särskiljning kvarstod endast lottning för att avgöra vinsten och den föll på unga Adrian Bohman Karlholm från Harplinge SS-Halmstad! 

2 svar på ”Succé för Scandic Helsingborg Nord Open September!

  1. Riktigt fint arrangemang.
    Ser fram emot Oktober!

Kommentarer är stängda.