Nystart för blixt-laget på internet

Det är nystart för Swedish Chess Team Battle efter några veckors uppehåll. Betänketiden är 3 minuter + 1 sekund per drag under 90 minuter. Lagets tio bästa spelare räknas så alla som kan spela behövs. HASK spelar i division tre tillsammans med Örebro schacksällskap, Linköpings ASS, Chess Arboga, Eskilstuna SK, Trojanska Hästen, Kungstornet, Ervalla SS och ASSU. Helsingborgs SS har dragit sig ur serien. En uppflyttning till division två står på spel. Speldagar, länk till reglerna och mycket mer hittar du här.

Så här deltar du.
1. Skapa en profil på lichess. Är du över 18 år måste du ha det namn i profilen. Det är gratis att spela på lichess.
2. Gå till Team HASKs hemsida på lichess och går med i team HASK. Medlemskap eller sekundärmedlemskap i HASK är ett krav.
3. På söndag 18:15 (Helst någon minut innan.) så går du in på Tävlingens hemsida och trycker på delta. Lagets tio bästa spelare räknas.