Internetlagen

Onsdagens snabbschack var klubbens bästa insats under denna serien. HASK blev tvåa efter Farsta. Återigen gör våra juniorer fina insatser speciellt Eszter som debuterade men 6 poäng och därmed räknades bland våra åtta bästa. Stefan var poängbäst med 12 före Filip på 11. Hela 14 HASKare var med och spelade. Alla resultat finns här.
På söndag är det åter dags för blixtspel. Det är tredje omgången av Swedish Chess Team Battle. Förra veckan blev det en femte plats när Sakarias imponerade men som så många gånger för plockade Patrik mest poäng. Som vanligt spelas 3+1 under 90 minuter med start 18:15

Så här deltar du.
1. Skapa en profil på lichess. Är du över 18 år måste du ha det namn i profilen. Det är gratis att spela på lichess.
2. Gå till Team HASKs hemsida på lichess och går med i team HASK. Medlemskap eller sekundärmedlemskap i HASK är ett krav.
3. På söndag 18:15 (Helst någon minut innan.) så går du in på Tävlingens hemsida och trycker på delta. Lagets tio bästa spelare räknas.