HASK vann Swedish Rapid Team Battle

HASK tog tredje raka segern i Swedish Rapid Team Battle och säkrade därmed totalsegern i division två. HASK får därmed en plats i högsta divisionen nästa säsong. Det blev till och med dubbelt Helsingborg i slutomgången då Helsingborgs schacksällskap slutade tvåa.
Inför onsdagens spel var enda realistiska konkurrenten om totalsegern Schack 08 men Norrköpinglaget  var aldrig riktigt nära och slutade sexa. Inför sista omgången hade HASK förstärkt med Fredric, Tabaa och Ronny som inte spelat på några veckor, alla tre bidrog med fina insatser. Alla resultat finns här.
HASK får möta Eksjö SK, Gävle SA, Farsta SK, Limhamns SK, SS Seniorerna Uppsala, Schacksällskapet Manhem och Södra SASS i division ett som startar redan den 25 november. 
Eksjö vann division ett och tog därmed sin fjärde titel. Alla tabeller finns här.