Swedish Rapid Chess Battle

HASK inledde den tionde säsongen av Swedish Rapid Chess Battle med en sextonde plats av tjugosju lag. HASK blev bästa lag från nordvästra Skåne. I laget spelade Filip, Ronny, Eric, Majed, Valle, Lars, Stefan Håkansson, Debassman och Eszter. Filip blev bäste poängplockare och besegrade före detta svenske mästaren Jansson Börje. Ronny avslutade med fyra vinster mot bra motstånd och blev näst bäste HASKare. Eric tog 5/9 där samtliga motståndare hade högre ranking. Han mötte stormästaren Ralf Åkesson och två internationella mästare. Nästa onsdag är det ny omgång. Alla resultat finns här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.