Skol-SM färdigspelat

Efter tre intensiva dagar är skol-SM 2021 i Helsingborg över. Det var till slut 232 spelare som fyllde Helsingborgs arena. Det blev en lyckad tävling till stor del till följd av alla klubbmedlemmar och föräldrar som ställde upp och hjälpte till. Med fem grupper i A-hallen och fyra i B-hallen var det gått om plats för spelare, ledare och föräldrar.

I B-hallen spelade grupperna F-I med tävlingarnas yngsta deltagare. Foto: Lars OA Hedlund
SSF bildbank.

 

 

I A-hallen spelade grupperna A-E. Här ses grupperna A-C.
Foto: Lars OA Hedlund
SSF bildbank.

 

 

Helsingborg fick tävlingen på kort varsel men genom gott samarbete med Helsingborgs stad och Sveriges schackförbund märktes inte den korta förberedelsetiden. Lund ASK SK Rockaden (Stockholm), Wasa AS och Örgryte SK hade alla stora framgångar med två gruppsegrar vardera. Wasa SK hade flest deltagare med 26 före Uppsala SSS 19, Örgryte SK 16, Helsingborgs ASK 15 och SK Rockaden (Stockholm) 14. Helsingborgs ASK vill också rikta ett stort tack till personalen på Helsingborgs arena och vi ser fram emot att komma tillbaka för schack4an-finalen och SM 2023.

Ett inlägg om våra egna spelare kommer under veckan.