Andralaget vann igen

HASKs andralag i allskånskan följde upp en seger mot ett starkt lag från Helsingborgs SS med en vinst mot ett starkt Hässleholms SK. Det blev en seger med 4-1 i Hässleholm trots att hemmalaget var högre rankat på alla bord. Majed vann på bord fem efter att motståndaren offrat damen men Majed offrade tillbaka sin dam för en pjäs och blev därmed pjäs över. På fjärde spelade Andreas Elsner sin första lagmatch för HASK sedan han flyttat tillbaka till Helsingborg, det gick utmärkt och HASK gick upp till 2-0. Kvar var Ronny och Eric som båda hade stora problem och Lars som stod säkert. Eric lyckades sätta upp en fästning medan Lars tog remi efter tidsnöden. Ronny kunde hålla en svår ställning i ett mycket komplicerat slutspel medan Erics motståndare gick bort sig i försöken att storma fästningen.
Förstalaget spelade oavgjort mot Limhamns SK II i en match där HASK var förhandsfavoriter.

Tabellen för division ett finns här. Tabellen för division två finns här.
Helgen den 4-5 december drar allsvenskan igång. Lag ett och två spelar hemma båda dagarna medan lag tre spela borta den 5:e mot Malmö SS.