Tredjelaget vann mot Malmö SS

HASK tre besegrade Malmö SS med 5-2 på bortaplan. Båda lagen kom med sju spelare.

Ali spelade sin första match för HASK och Eszter spelade sin första match i allsvenskan, båda vann. Juniorertrion Haider, Jokubas och Eszter vann alla sina partier. 
Analys
Ett mycket bra resultat speciellt som vi hade läger ranking på flera bord. HASK III har alla chanser att vinna ett per matcher till speciellt om juniorerna fortsätter att utvecklas. Problemet för tredjelaget kan bli att Majed fortsätter att plocka poäng och tar en plats i lag två.
I mötet mellan två av förhandsfavoriterna vann Landskrona SK mot Malmö AS II. Landskrona utmanas i första hand av Kristineberg SK II. Nästa match spelas den 16:e januari mot Kristineberg SK II, det blir en svår utmaning men inte omöjligt. Tabellen finns här.