Helgens matcher Superettan

Det är en ny helg med massor av spel i allsvenskan.
Föstalaget möter Burgsvik Alva SK från södra Gotland. Burgsvik Alva SK har under flera år haft stora framgångar och gjort flera säsonger i elitserien. Björn Andersson har tagit flest poäng för Gottlandslaget hittills i serien, i laget spelar även starka spelare som Tommy Andersson, Juri Krupenski och Ilja Haitin. Matchen spelas i Stockholm.
    På söndag spelar HASK mot ett klassiskt lag i form av Schack 08 från Norrköping. Schack 08 har haft en tung inledning på seriespelet med några knappa förluster men senast så tog man en vinst mot SK Kristallen. Schack 08 arrangerar även GP-tävlingen Påskturneringen som i år spelas för 25:e gången.  
Lag 1 i Superettan (Tabell här
Lördag Burgsvik Alva SK – Helsingborgs ASK Matchstart 15.00 Följ matchen här.
Söndag Schack 08, Norrköping – Helsingborgs ASK Matchstart 10.00 Följ matchen här.