Vijay vann i Helsingör

HASKs junior Vijay Balaji vann grupp 7 i Kronborg Open med 6/7. Vijay inledde med fem raka och säkrade segern med två remier. Turneringen gav hela 78 nya elo-poäng. Eszter Enyedi tog 1 av 5 i grupp 8. Tabell Kronborg
I Tylösand spelades Deltalift Open och WST 1600. Staffan Thomasson lyckades bäst av HASKarna med en 86:e plats i den tuffa huvudturneringen. Tabell Deltalift 
I WST 1600 gjorde Andreas Argelius en stark insats och spelade till sig en elo-inteckning i snabbschack. Tabell WST 1600 
Allerød Knock Out hurtigskak 2022 spelade med fyra omgångar minimatcher med 2 snabbschackspartier i varje omgång. Kåre Hove Kristensen gick till finalen och tolkar jag DSU resultatsida rätt vann Kåre finalen i ett armageddonparti.

2 svar på ”Vijay vann i Helsingör

  1. Thanks to Eric, Stefan and Anders for your support in improving my game.

  2. På turneringens hemsida angavs rankingändringen felaktigt som +107, två segrar mot spelare med bara dansk ranking hade räknats in i elo-beräkningen. Partier med spelare utan elo-ranking räknas inte.
    Eric

Kommentarer är stängda.