Elitserien

HASK spelade tre ronder i elitserien i helgen. Det blev tre förluster mot Eksjö, Limhamn och Lunds ASK. I matcherna mot Eksjö SK och Limhamn var oavgjort inte allt för långt borta men mot LASK var vi chanslösa.

Kåre stod för den enda vinsten mot Eksjö. Anders kämpade i över 100 drag och Fredric hade bra chanser i sitt parti. Partier finns här.

Förstalaget gjorde sin bästa match mot Limhamns SK. Trots ett klart lägre rankat lag pressade vi Limhamn. Kåre höll länge jämna steg med svenska mästaren, Jonny Hector. Jacob och Fredric hade Linus Johansson respektive Philip Lindgren i säcken men kunde inte knyta till. Peter besegrade Ruben Domingo Nuñez (E2380) som svart. Stefan och Fredric tog remier mot internationella mästare. Det kunde (borde) ha blivit viktiga poäng i den här matchen. Partierna finns här.

Mot Lunds ASK hade vi inte mycket att hämta, även om 7-1 känns lite mycket var det aldrig något tvivel om vart segern skulle gå. Stefan avslutade en fin helg med seger mot internationella mästaren Björn Ahlander. Partier finns här.

I tabellen ligger vi kvar på åttonde plats. Övriga resultat gick vår väg så det kanske blir en helt avgörande match mot Farsta i sista ronden.
Tabellen och alla matcher finns här.