Inte ens nära

HASK II fick inte till det mot ett toppat Växjö SK II. Även om Växjö var högre rankat så är 1-7 helt klart en dålig insats av andralaget. Vi var aldrig nära att ta poäng i matchen men några halvor till var inte så långt borta. Andreas fortsätter sin fina form och vann igen mot en högre rankad spelare. 

Lag III var klart lägre rankade och det syntes på bräderna, En Passant vann klart. Tess och Victor kämpade länge och väl men det räckte inte till poäng. Ett stort plus till Niels som fixade remi mot en riktigt bra spelare i Johan Hallbeck.    

Alla tabeller finns här. Nästa helg spelar förstalaget i elitserien.

2 svar på ”Inte ens nära

  1. Exakt. Mycket bra av Niels. Johan Hallbeck är en kompetent schackspelare

    • Den blev remis ved at han gentog træk 3 gange. Mycket interessant spel 🙂

Kommentarer är stängda.