Inte ens nära

HASK II fick inte till det mot ett toppat Växjö SK II. Även om Växjö var högre rankat så är 1-7 helt klart en dålig insats av andralaget. Vi var aldrig nära att ta poäng i matchen men några halvor till var inte så långt borta. Andreas fortsätter sin fina form och vann igen mot en högre rankad spelare. 

Lag III var klart lägre rankade och det syntes på bräderna, En Passant vann klart. Tess och Victor kämpade länge och väl men det räckte inte till poäng. Ett stort plus till Niels som fixade remi mot en riktigt bra spelare i Johan Hallbeck.    

Alla tabeller finns här. Nästa helg spelar förstalaget i elitserien.

1 svar på ”Inte ens nära

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.