Brons i allskånskan

HASK vann sista matchen i allskånskan med 5½-2½ mot Limhamns SK II. Malmölaget  kom med en bättre laguppställning än i tidigare matcher eftersom både Limhamn och LASK toppat sina förstalag i seriefinalen. HASK fick tidigt övertaget genom en w.o. vinst för Staffan och en snabb seger för Patrik. HASK ledde 5-0 innan Limhamn reducerade till 5½-2½ i de tre sista partierna. Enligt min mening så kändes slutresultatet i matchen ganska rättvist.
I sluttabellen hittar vi HASK på tredje plats vilket är ett bra resultat, guldmedaljörerna i LASK och silvermedaljörerna i Limhamns förstalag har varit klart bättre än oss den här säsongen. Anders Hansen är förstalagets bästa poängplockare med 4½ poäng, räknar man båda HASK-lagen är Andreas Elsner dock bäst med 5/6 efter spel i både lag ett och två.
Sluttabell och matchresultat finns här.

Ett svar på ”Brons i allskånskan

  1. Pingback: Allskånskan säsongen 2022-2023 färdigspelad | Nordvästra Skånes Schackförbund

Kommentarer är stängda.