HASKs juniorer i Danmark

Junior Kronborg master är en tävling i Helsingör för juniorer under 15 år. HASK kom med 11 startande och ett gäng föräldrar och ledare. Tävlingen spelades i grupper med åtta eller tio spelare i tre olika klasser, mästare, bas och nybörjare. Det spelades fem ronder med 20 minuters betänketid. Topp tre i varje grupp fick en stor pokal och två specialpriser delades ut. Dessutom delades två specialpriser ut bland alla deltagarna.

I högsta klassen spelade Vihaan och tog 3/5 och slutade fyra. Vihaan hade samma poäng som trean men sämre kvalitetspoäng.

De flesta av våra juniorer spelade på mellannivån. Egil vann sin grupp på 4½/5 medan Alexander slutade två i en tiomannagrupp med 4/5. Adam, Alex, Sion och Tudor tog alla runt 50%. Maria fick tävlingens specialpris som turneringens kämpe och Nils fick turneringens fair play pris.

Sanghad fick med sig en pokal hem som två medan Bideepta tog 3/5 i sina tiomannagrupper på nivå tre.

Elva Helsingborgare i Danmark. Från vänster Egil, Alexander, Maria, Sajad (från HSS), Sanghad, Alex, Vihaan, Bideepta Adam, Sion och Tudor. På bilden saknas fair play pristagaren Nils.

Alla resultaten finns här.

Ett svar på ”HASKs juniorer i Danmark

  1. Va kul det går bra för våra juniorer…Stort Grattis !

Kommentarer är stängda.