Juniorserien division 3

HASK II inledde med en klar seger mot Kristianstads andralag och följde upp med en lika klar seger mot Sandlöparen II.


HASK III  spelade två oavgjorda matcher mot SK Bara Bönder II och Limhamns SK III. Det var två bra matcher speciellt som båda våra motståndare låg före oss i tabellen. 


HASK II är i och med segrarna klara för uppflyttning till division två. Tillsammans med En Passant II har har HASK II varit seriens bästa lag och att dessa två lag går upp känns rättvist. Vem som tar seriesegern avgörs i sista ronden.
HASK III möter Limhamn IV i sista matchen  och vid vinst så är det goda chanser att hänga kvar i serien. Många av våra juniorer har tagit ett steg framåt och det visar sig i resultaten. Sista matchen spelas i andra mars.

Samtliga matchresultat finns här.