Allskånskan på söndag

På söndag spelas allskånskan. HASKs förstalag möter serieledande Limhamns SK på hemmaplan. HASK har en matematisk chans på seriesegern men realistiskt så är det svårt att se mer än en bronsplats för oss. Limhamn får gälla som klara favoriter i matchen. Eslövs SK möter LASK II i en viktig match i nedflyttningsstriden.
HASK-Limhamns SK kan följas här.

HASK II spelar sista matchen i allskånskans grundserie för säsongen. HASK II möter Limhamns SK III i Malmö. Limhamn får gälla som knappa favoriter på hemmaplan. Ystads SS kan säkra seriesegern med en poäng mot LASK III, sedan tidigare är det klart att Helsingborgs SS slutar sexa.
Efter division två är slutspelad så blir det två ronder med A-, B- och C- final med matcher mot lag i den andra division 2 gruppen

Limhamns SK III – HASK II kan följas här.