Masken/Ålen fyra medaljer

Masken/Ålen spelades under lördagen och HASKs juniorer gjorde utmärkta insatser. Det spelades sju ronder med betänketiden 15 minuter + 5 sekunder/drag i Södra Sandby. HASK tog ett guld, två silver och ett brons.

Yngre Miniorer (2013-)
Sion Nivstrand Wikdahl
vann klassen i stor stil med sju raka. På vägen fram vann Sion mot flera bra spelare. Slutställningen finns här.

Miniorer (2011-2012)
Vihaan Angara slutade två och var enda den enda spelaren som vann mot slutsegraren Sriyansh Hari, Limhamns SK.  Alex Henriksen ledde länge och slutade fyra. Adam Olsson kämpade väl och tog över 50%. Suchit Palla spelade mot fem av topp sex så tre poäng är bra. Vikram Aditya Yanamadala spelade flera intressanta partier och slutade även han på tre poäng. Slutställningen finns här.

Kadetter (2007-2010)
Egil Berling slutade fyra efter att ha haft mer mer på gång. Luke Lyngsjö, En Passant, vann.
Slutställningen finns här.

Juniorer (2003-2006)
Jokubas Sauklys följde upp andraplatsen i Lund med en ny fin andraplats. Ahmad Abdulkader tog bronset och Haider Al-Sherufi slutade femma. Oscar Jönsson, SK Sandlöparen, vann.
Slutställningen finns här