Allskånskan sammanfattad

Förstalaget i division ett
HASK slutade på en tredje plats i allskånskan, en ganska väntad slutplacering. Säsongens bästa match var den oavgjorda matchen mot Limhamns SK. Ett Limhamnslag som vann allskånskan knappt före Lunds ASK. På minussidan var en storförlust mot LASK och en knapp förlust mot ett toppat LASK II.
LASK och Limhamn var seriens klart bästa lag men båda tappade oväntat en matchpoäng på vägen fram till sista omgångens seriefinal. Limhamn mot oss och LASK spelade oavgjort mot  Eslövs SK. LASK II får lämna division ett och ersätts av Kristineberg SK. Totalt kom 22 lag till start en riktigt bra siffra,

Bäste poängplockare för lag ett blev Patrik Nilsson med 3½ av 5. Några andra fina insatser var Per-Olof Gromark vinst mot Tommy Nurmi och Victor Willstrand remi mot Olof Sandström.

Andralaget i division två 
Division två av allskånskan spelades i två etapper. Efter att ha slutat femma i division 2B fick HASK II spela i finalgrupp C för att hålla sig kvar i division två. I ”grundserien” var höjdpunkten vår seger i derbyt mot Helsingborgs SS.

Efter en spännande slutrond, i finalgrupp C, där det krävdes en seger så klarade HASK II kvar. Andralaget spelade bra i de två sista matcherna, en knapp förlust mot Engelholms SK och en seger mot SK Bara Bönder. I båda dessa matcher var våra motståndarlag högre rankade.

Bäste poängplockare i lag två blev Egil Berling med 4 av 6. Vijay Balaji och Alexander Berg vann båda sina två partier. En av Alexanders vinster kom mot mycket starke Martin Silwer.