HASKs juniorer åker till Danmark

Söndagen den 9:e juni åker vi till Danmark och spelar Junior Kronborg master. Tävlingen spelas i Helsingör och är öppen för juniorer under 20 år. I fjol var det en mycket trevlig tävling så vi åker även i år. Tävlingen spelas i klasser efter spelstyrka. Betänketiden är 20 minuter per spelare och parti. Tävlingen spelas på Byskolen, Marienlyst Allé 2, Bygn. 11, 2. sal, i Helsingør.
Samling på knutpunkten vid färjeterminalen 8:10. Vi åker med färjan 8:30.
100 kronor betalas kontant vid fårjan till Eric då ingår biljetter och startavgift.
Du måste anmäla dig senas 1 juni annars finns risk att du inte får spela. Alla föråldrar får gärna följa med på egen bekostnad.
Anmälan till Eric på email eric.nordin.hbg@hotmail.com
Ta med matsäck.
Inbjudan finns här.

Ett svar på ”HASKs juniorer åker till Danmark

  1. Kontant? Hur funkar det med cash? Eric lovade under förra årets turnering att han skulle skaffa Swish. Egil har fått en riktig dansk femtiolapp av mig. Kanske det inte räcker? Men vi hjälper varandra. Det ska blir riktigt kul i morgon 🙂

    Cash? How does it work with cash? Eric promised during last year’s tournament that he would get Swish. Egil has received a real Danish fifty note from me. Maybe that’s not enough? But we help each other. It’s going to be really fun tomorrow 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.