HASKs SM dag 3 – Många poäng

HASK hade en bra dag och tog fem av åtta möjliga poäng. Niels Henriksen spelade en snabb remi, han var först klar av alla och kunde sedan följa sonen Alex vinna i miniorklassen. Våra juniorer hade en bra första dag Alex Henriksen och Egil Berling vann och Sion Nivstrand Wikdahl tog 1½ av 2. Även Per-Olof Gromark vann medan Ahmad Abdulkader förlorade. Daniel Semcesen hamnade riktigt illa efter öppningen men trots ett kreativt spel lyckades Daniel inte utjämna och förlorade mot Erik Blomqvist. Partiet finns här.

Alla HASKares resultat finns här.

Alex Henriksen vann sitt första parti i miniorklassen. Foto: Lars OA Hedlund/Sveriges Schackförbund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.