HASKs SM dag 8 – Alex med i toppen

Äntligen fick Daniel Semcesen vinna ett parti i SM-gruppen. Han vann  mot Martin Lokander, Stockholms SS med svart. Partiet finns här. Daniel avslutar med vit mot Jonny Hector, partiet kan följas här.
Patrik Nilsson tog 1½ av två i Weekend 2:1, han möter ledaren Eskil Nilsson, Värnamo SS i rond 4.
 Weekend 2:4 tog både Haider Al-Sherufi och Vijay Balaji en av två. Egil Berling vann återigen och kan med en vinst i sista få en bra placering i Kadett-SM. Alex Henriksen spelar utmärk i miniorklassen och är nu uppe på bord ett, med en vinst mot ledande Svante Nödtveidt SK Rockaden, Stockholm slutar Alex topp fem.
Ahmad Abdulkader hade frirond i rond sex och avslutar mot Peter Karlsson SS Allians, Skänninge i rond sju. Ahmad har nu 2½ av 5 i  klass III:2. Niels Henriksen avslutar mot Tore Ericsson Vara SS den högst rankade spelaren i klass IV:1.
Per-Olof Gromark ligger på 50% och möter nu sin fem spelare över 2000 i Veteraner +65.

Alla HASKares resultat finns här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.