Juniorernas seriespel

Det blev en kamp för att få ihop alla lag men till slut så fick vi till och med en spelare över. Tack till alla som hjälpte till, speciellt när Stefans bil krånglade och blev kvar i Helsingborg.
Förstalaget mötte ett mycket starkt Lunds ASK och fick en programenlig förlust. Resultaten finns här. Isam kämpade länge innan han fick ge sig mot Hampus Bensryd. Vi ligger nu sist efter två förluster mot topplagen. Tabellen finns här.
Andralaget kan bättre. Vijay vann ett långparti men både Elliot och Tess gjorde var sitt grovt misstag och förlorade. Steven mötte en bättre spelare. Resultaten finns här.
Tredjelaget tog en bra seger mot ett ojämnt Bara Bönder. Jokubas gav starke Linus Eisele en hård match men det räckte inte. Resultaten finns här. Tabellen för både lag två och tre finns här. Båda lagen har nu två poäng av fyra möjliga.

Riddhima och Felix i matchen mot En Passant. Foto: Eric Nordin

Fjärdelaget var inte nära att ta poäng. Dock spelade Felix ett bra parti och pressade Luke Lyngsjö till ett långt parti och Raddhima tog en halva mot elo-rankat motstånd. I första matchen debuterade Max (Max spelade på bord tre i första matchen). Resultaten finns här och här. Tabellen finns här.
Femtelaget avverkade sina matcher i högt tempo, det blev en fin insats med två vinster och en oavgjord.