Totalt mörker i allskånskan

Det blev två tunga förluster i allskånskan. Förstalaget förlorade mot Lunds ASK med 5½-2½ i Lund. Patrik Nilsson och Valentin Derdic vann medan Tomas Rosell spelade remi. Individuella resultat finns här. I och med förlusten ligger fyra lag i topp med fyra poäng. HASK ligger trea, ett och ett halvt partipoäng efter ledande Limhamns SK. Tabellen finns här. Efter jul, den 26:e januari, spelar vi borta mot Malmö AS.
I andralaget fick Eric Nordin med sig en halva efter att ha sumpat en vunnen ställning, av övriga höll Markus Mena spelet jämt tills han satte bort en nyckelbonde. Cai, Vijay och Daniel Mena var inte ens nära mot bra motståndare. Individuella resultat finns här. Andralaget ligger sist, mot Kristineberg, i nästa rond är det sista chansen att ändra på det. Tabellen finns här.