HASK tappar i SCTB

HASK slutade fyra i dagens omgång av Swedish Chess Team Battle. Kristineberg vann ohotade på 263, före Visby 226, Uppsala 222, HASK 220 och Linköping 215. Många i vårt lag spelade bra men ingen hade en riktig toppdag. Stefan Håkansson lyckades bäst med 35 poäng före Patrik 30 och Valle 29. I förhållande till sin lichess-ranking lyckades Daniel Mena bäst. Det kan också noteras att unge Ellot Erhagen åter var med bland våra åtta bästa och att Idris debuterade i SCTB. Tyvärr tappade vi i totalen där Uppsala leder på 30 matchpoäng före Kristineberg 28, Visby 24, HASK 23 och Linköping 18. All dagens resultat finns här. Två söndagar återstår av denna omgång av SCTB.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.