HASK leder SRTB. Ny rond onsdag 19:15.

På onsdag gäller det att försvara ledningen i Swedish Rapid Team Battle division tre. HASK vann först omgången med knapp marginal före Umeå akademiska. Jönköpings SS debuterar i serien. Smålänningarna har flera starka spelare i klubben och blir säkert att räkna med framöver. I SRTB gäller spel på onsdagar 19.15–21.15 på lichess. Betänketiden är 10 minuter + 2 sekunder/drag, ingen berserk mode och ingen bonus vid flera segrar i rad. Alla HASKare är välkomna att delta.

Så här deltar du.
1. Skapa en profil på lichess. Du måste fylla i för och efternamn i profilen. Det är gratis att spela på lichess.
2. Sedan går du till Team HASKs hemsida på lichess och går med i team HASK.
3. När tävlingen börjar (Helst någon minut innan.) så går du in på Tävlingens hemsida och trycker på delta. Du spelar så många partier du hinner på två timmar, klubben åtta bästa spelare räknas.