HASK på pallen i STCB

Issam bidrog starkt till HASKs tredjeplats. Han besegrade Västerviks Jörgen Karlsson i sista ronden. 

HASK slutade trea i helgens omgång av Swedish Chess Team Battle. Malmö AS vann med bred marginal men sedan var det jämt, under tävlingens gång låg vi både tvåa och femma men vi slutade trea. Poängställningen blev Malmö AS 353, Kristineberg 265, HASK 260, Trojanska Hästen 242 och både Ervalla och Linköping 235. Alla resultat finns här.
Poängbäst i HASK blev Patrik 44, Stefan H 41 Issam 31 och Filip 29. Övriga som räknades i laget var Taaba, Idris, Majed, Eric, Elliot och Anders H. Patrik tar alltid mycket poäng, Stefans 41. Issams 31 och Idris 24 poäng var alla nya personligt rekord.
Avslutningen nästa vecka blir spännande. Malmö har 41 matchpoäng och är i princip klara segrare men sen är det jämt, Kistineberg har 33 HASK har 32 och Ervalla har 30. Sista omgången avgör och andraplatsen ger upp uppflyttning enligt NvSSF hemsida. Anders har bra koll så alla som kan bör spela nästa söndag. På onsdag är det snabbschack tyvärr finns ingen länk till tävlingen i skrivande stund.