HASK missade uppflyttning

Det var en spännande sista omgång av Swedish Team Battle Div III. HASK kämpade med Kristineberg om den andraplats som gav uppflyttning till division två, om vi kom före Kristineberg skulle HASK flyttats upp. Med en halvtimme kvar hade vi en klar andraplats efter Malmö AS men Kristineberg gjorde en mäktig avslutning och passerade oss på slutet. Malmö AS var redan klara segrare och vann även dagens omgång. Siffrorna för topplagen blev Malmö AS 314, Kristineberg 283, HASK 272, Ervalla 256 och Linköping 204. Slutställningen totalt blev Malmö AS 53, Kristineberg 43, HASK 40 och Ervalla 37. Dagens resultat finns här.
Blekinge-Nordskåne alliansen och Kalmar-Västerviksalliansen flyttas ned till division fyra och ersätts av Umeå akademiska och Arboga. Från division ersätter Örebro och Kungstornet Malmö AS och Kristineberg.
Det var roligt att se Jacob Sylvan som var med för första gången sedan mars. Han blev näst bästa poängplockare i HASK efter Patrik. Övriga spelare var Stefan Håkansson, Valentin, Majed, Tabba, Anders Hansen, Issam, Elliot, Eric, Ronny, Lars och Anirudh. Flera spelare gjorde fina insatser Elliot besegrade Rizo Pepic, Issam besegrade Quang Binh Dam och Majed vann mot Harald Lögdahl. Patrik imponerade med tio raka segrar och en tredje plats totalt.